HOME News
Chief’s Note
Do Hyo-young Editor-in-Chief | 승인 2019.08.16 19:04

It feels like time has not passed so much since I entered university and became a Bulletiner at the same time. However, when I look back, five semesters have passed, and it is absolutely not a short time. I sacrificed more than half of my university life to The Konkuk Bulletin and it is now time for me to step down from my position as Editor-in-Chief. Actually, during my one year as Editor-in-Chief, it would be a lie if I said I was only happy and had fun. There were many obstacles that bothered us, and I had some burdens as the head of a certain team. I sometimes wanted to quit the role and thought that if I am qualified to continue to work in that role, I wanted to find freedom, but I could not because Bulletin was one of my pleasure and imagining being without The Bulletin made me nervous. Thinking of my colleagues and juniors, I overcame this slump and could finish my term. At first, I was only thinking about staying here for five semesters, but I wanted to help and support my juniors, so I decided to stay for one more semester. Even though I am going to finish my role as Editor-in-Chief, I will do my best as I did before. Bulletin was my sadness, my pain, and most especially my pleasure. I always feel thankful to my seniors, my colleagues, and my juniors, and last but not least, our readers, who support me and The Bulletin to develop and become one of the best university English Newspapers. Enjoy your summer vacation and spend more time with people who are close to you. Again, thank you very much.

Do Hyo-young  Editor-in-Chief

Do Hyo-young Editor-in-Chief  ninibin0@konkuk.ac.kr