HOME Campus Briefing
2019 KU Career Design SchoolStudents mapped out a career path with professionals
Lee Soo-hyun, Junior Reporter | 승인 2019.09.01 00:57

The Konkuk University Career Development Hub held a Career Design School from June 27 to July 12. It lasted for 20 hours over three weeks, and 60 students of freshmen and sophomore participated. The program was made up of preliminary education, collective education, one-to-one consulting, and current workers’ mentoring.

Prior to beginning, students took part in an online vocational aptitude test for self-understanding. In the preliminary education section, participants had time to interpret the online test on June 27. The collective education segment started with an overnight stay at Daewoong Management Development institute from July 1 to 2. On the first day, students did a self-analysis and enterprise analysis, and learned an interview method for career planning. On the second day, they analyzed their desired jobs and established a career strategy, and then based on these, made a project proposal to construct a career road map. They got personal one-hour offline consulting to give shape to plans at the preferable date and time from July 3 to 5. After completion, they received one-to-one online feedback from July 8 to 10. Professors and professionals evaluated participants’ career road maps and awarded 10 outstanding students prizes on July 12. On the same day, students could strengthen their career strategies through current workers’ mentoring.

Later on, extra points will be added to those with certificates when they apply to KU World Leader Program.

Lee Soo-hyun, Junior Reporter  sylvie8@konkuk.ac.kr