HOME Campus Briefing
2019 Konkuk University Violence Prevention EducationAttending violence prevention education program is possible through the E-campus
Park Jin-hong, Junior Reporter | 승인 2019.09.01 01:21

According to the statutory duty education, students at Konkuk University are required to take two hours of education on sexual and domestic violence prevention each year. The Ministry of Gender Equality and Family promoted the education system to raise awareness of violence issues and the importance of prevention and to improve the organizational culture.

KU used to offer face-to-face field training, but many students were inconvenienced due to the time and space constraints. Therefore, it has been switched to online education as requested by students. Nowadays, the participation rate of students in violence prevention education has increased by implementing violence prevention education through the E-Campus.

This year’s violence prevention training will be held until December 1 in the E-campus under the subject heading, “Violence Prevention Education”. The participants will range from first year students to graduate students. Subjects include “University and Human Rights”, “Human Rights Education and Gendered Violence Education”, “Sexuality, Sexual Violence Prevention Education”, and “Home Violence Prevention Education”, which take about one hour and 40 minutes in total.

Park Jin-hong, Junior Reporter  mspark1014@konkuk.ac.kr