HOME Feature Chief's Note
Vol. 297 Chief's Note
Seok Min-ju, Editor-in-Chief | 승인 2020.09.24 21:48

The days of raining and sweating seemed to last forever. However, now it seems like autumn is right in front of us. This means that only a quarter of the year is left before the New Year of 2021. COVID-19 is not getting any better, which keeps us uncomfortable and annoyed. We are all realizing how precious our ordinary daily lives were. It is certainly a hard time to concentrate on anything, but I hope you find your way to spend the rest of the year productively. On the top of that, please take good care of yourselves.

The Vol. 297’s Cover Story is about “Retro and Newtro”. The Konkuk Bulletin introduces various newtro phenomena which are gaining popularity nowadays. Meanwhile, the Bulletin Comment’s topic is “Adapting to the New Normal: Living with COVID-19”. The article suggests the better direction to cope with the situation of COVID-19 occurring at KU.

Seok Min-ju, Editor-in-Chief  qodqlxm99@konkuk.ac.kr