HOME Brief Campus Briefing
Healing Program Provided for Students14 Different progrmas to wash away "COVID-19 Blue"
Ji Yeon-woo, Cub Reporter | 승인 2020.09.25 10:14

Konkuk University LINC+ (Leaders in INdustry-university Cooperation), the Healing Industry Association, and the Ministry of Education at running healing programs to relieve students' depression due to relieve students' depression due to COVID-19. According to LINC+, they have prepared online programs for students to have time to focus on themselves by relaxing, laughing, and dancing.

There are 14 programs in total including flower therapy, aroma therapy, and so on. These programs are free, financially supported by LINC+. Each program is limited to 50 people and one was able to apply for a maximum of three programs. The program also received groups of less than 10 people.

The deadline for application was July 24. For those who applied through a form, the result was informed individually on July 30. The applicants were given the password to access the videos and supplies. Students have to take pictures and send them with a review to the director of the program. The program started on August 3 and ends on September 25. According to the director, students have enjoyed the classes so far, thus the purpose of the program is fulfilled.

Ji Yeon-woo, Cub Reporter  jyw1925@konkuk.ac.kr