HOME News
KU Enters Second Stage LINC+ Incubation BusinessKU received "Excellent Grade" of passing the second stage LINC+ business.
Seok Min-ju, Cub-reporter | 승인 2019.08.16 22:05

Konkuk University passed second stage test to enter LINC+ Incubation Business on March 28. The LINC+ project is a government project aimed to strengthen national competitiveness by expanding and embedding the autonomy of participants. It has the vision of win-win development in universities and communities, diversifying industry-academic cooperation and enhancing the capacity of youth-oriented businesses.

The evaluation for LINC+ project is required to select 55 schools, and it is based on a quantitative evaluation through key performances such as “the number of industry-academic cooperation professors”, “Capstone design students”, “number of technology transfer contracts”, and “number of innovation performances in the community”. The evaluation was carried out through a qualitative assessment through a project report and business plan conducted in practice, and KU passed the “Second Stage” as a result of “Very good”.

KU will receive 4.5 billion dollars in annual support for three years. Through this project, KU will establish a sustainable regional industrial cooperation hub, create a convergence education model among universities, and spread the value of industrial and academic cooperation among universities and businesses.

By Seok Min-ju

Seok Min-ju, Cub-reporter  qodqlxm99@konkuk.ac.kr