HOME Campus Briefing
2020 Spring Semester Turns “Online”KU announce changes in the management of academic affairs
Choi Eun-jun, Reporter | 승인 2020.04.27 22:19

On April 3, Konkuk University announced a complete conversion to online lessons for the first semester of 2020. Such a decision was made as the spread of Coronavirus disease 2019 (COVID-19) had become more extreme and concerns about domestic infections had become deeper. KU added that the decision was made after a thorough discussion with students, faculty members, and school personnel.

Lectures in which face-to-face interactions are inevitable, as in experiments or practical training, are planned to be conducted after May 4. KU has promised to establish thorough preventive measures against COVID-19 before the scheduled date.

KU carried out additional measures to assure students’ study rights. For a fairer assessment, all mid-term exams have been decided to be graded in an absolute evaluation and limited only to online exams. After verifying if additional registration is possible for each class, the number of limited registration has increased by 20 percent. Students were given three additional credits to register in those classes. They were also able to drop out of previously registered ones.

By Choi Eun-jun

Choi Eun-jun, Reporter  chldw0297@konkuk.ac.kr

Most Read Atricles